محل تبلیغات شما

در جغرافیا، مکان و انسان و عملکردهای او موضوعیت دارد و تعامل و ارتباط بین این دو مطالعه می شود. نخستین مواجهه انسان در فرایند شناخت، محیط پیرامون اوست و در این ارتباط دو طرفه، کنش و واکنش هایی صورت می‌گیرد. هر کنش و رفتاری در مکانها بر اساس یکسری مولفه های شناختی رخ می دهد. از اینرو، رفتارهای متعدد نتیجه شناخت های متعدد از محیط است و به عبارت دقیق‌تر هر شناختی یک کنش خاص را به دنبال دارد.

در جغرافیای رفتاری، رفتار خاص محصول ادراک و شناختی است که فرد نسبت به محیط پیرامون خود دارد. چرا که کنشها و رفتارهای انسانی در محیط جغرافیایی از فیلترهای فرهنگی و معنایی و زبانی عبور می کند تا منجر به رفتار شود. در فرایند شناخت مراحل ادراک حسی، ادراک عقلی، شناخت، عزم و اراده (تصمیم) و نهایتاً کنش و رفتار طی می شود.

مقاله  رویکردی ادراکی به محیط در جغرافیای رفتاری» از جمله موضوعاتی است که برای آشنایی دانشجویان، علاقه‌مندان و پژوهشگران حوزه جغرافیای فرهنگی نوشته شده است. این مقاله مورد پذیرش مجله رشد آموزش جغرافیا قرار گرفته و در شماره 115 پاییز 1395 به چاپ رسیده است. به لینک مجله به آدرس زیر مراجعه شود:

http://www.roshdmag.ir/fa/magazine2/showissue/1283

http://www.roshdmag.ir/Roshdmag_content/media/article/44.51%20from%20(95-96)%20MATN%20JOGHRAFI%20115-8_0.pdf


کتاب جغرافیای فرهنگی جهان اسلام

رویکردی ادراکی به محیط در جغرافیای رفتاری

دلالت های راهبردی ارتباطات میان فرهنگی برای همگرایی اسلامی با تأکید بر راهپیمایی اربعین

محیط ,جغرافیای ,کنش ,شناختی ,ادراک ,roshdmag ,در جغرافیای ,کنش و ,به محیط ,roshdmag ir ,ادراکی به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

KING RECORD دین و زندگی masentaiwon bunbovicen گردشگری و توریسم بانک مقالات و پروژه های دانشجویی trafluoraclong انار سرخ blogceptphini rankzarusti