محل تبلیغات شما

مقاله جغرافیای مصر از منظر هویت و فرهنگ اسلامی در  شماره 32 و 33 (اسفند 1394 و فروردین 1395 از ص 223 تا 253 ) ماهنامه فرهنگ اسلامی توسط دکتر علی  چاپ و منتشر شد. در این مقاله آمده است:

سرزمین مصر را از ابعاد مختلفی می توان مورد بررسی قرارداد. مصر را می‌توان از بُعد تاریخی و تمدنی، از نظر موقعیت جغرافیایی و قرارگرفتن در آسیای جنوب غربی، در تقسیم‌بندی های منطقه ای که به اصطلاح خاورمیانهنامیده می شود، تعلق این کشور به جهان عرب و مطالعه آن در قالب اتحادیه عرب، تعلقداشتن به جهان اسلام از ابعاد مختلف این مطالعه می تواند باشد. با ورود اسلام بهسرزمین مصر در سال هجده یا بیست هجری، این کشور خود را در چهارچوب هویت و فرهنگاسلامی تعریف کرد و علی‌رغم تلاش‌های قدرت‌های غربی برای تهی کردن هویت دینی واسلامی این کشور، فراز و نشیب‌های زیادی را طی کرده است. در این نوشتار، مصر درچهارچوب هویت اسلامی، فرهنگ اسلامی، اشتراکات زبانی، رسم‌الخط قرآنی و تاریخ وتمدن مشترک اسلامی با رویکرد ژئوکالچر مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد.

هویت اسلامی در واقع پذیرش ارزشها و اصول اسلامی است که بر پایه دین اسلام شکل گرفته است. بر همین اساس، در کشورهای اسلامی،اسلام مهم‌ترین و برجسته‌ترین منبع و عامل فرهنگ‌ساز و هویت‌ساز است.


کتاب جغرافیای فرهنگی جهان اسلام

رویکردی ادراکی به محیط در جغرافیای رفتاری

دلالت های راهبردی ارتباطات میان فرهنگی برای همگرایی اسلامی با تأکید بر راهپیمایی اربعین

اسلامی ,هویت ,مصر ,فرهنگ ,اسلام ,اسلامی، ,فرهنگ اسلامی ,و فرهنگ ,هویت و ,از ابعاد ,بررسی قرار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ernest's blog یک سرگشته ی دمدمی در جستجو cludamedac عرصه فرهنگ میدان جهاد است سایت فروشگاه تجهیزات تاسیساتی و صنعتی سلول های آبی مغز من ... Craig's page zoesiriling Phil's notes فرناز نوشت